Poradna Level Matrix Gore černé

Autor: Anonym | Vloženo: 25.01.2016 000 16:46 | Témata: Poradna Level Matrix Gore černé

Anonym

Jak zvládají mráz

Dají se použít i na kolo v -20°C ? Uvážíme-li, že na řidítkách je pohyb téměř nulový oproti běžkám a jiným sportovním aktivitám.
Mám SWIX ICON, SWIX TRACK a SWIX STAR XC100. V Iconech je větší kosa než v těch ostatních, ačkoli by tomu tak být nemělo, podle parametrů uváděných výrobcem. Jenže ty staré mám děravé a také v nich příjemno v takových mrazech není....teda pokud zrovna nebejčím někde do krpálu. Jak přijde sjezd, nebo rovinky a mírné vlnění, nestihnu krev v těle dostatečně rozproudit a mrznou mi prsty.
Hledám něco co už někdo vyzkoušel a neopírá se jen o materiály, které jsou popsány výrobcem a nebudu kvůli tomu "udělat" Národní banku.
Děkuji všem.

  • Pavel Novák

    Pavel Novák

    26. ledna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    na kolo bych doporučil spíše tyto: https://www.templestore.cz... , které jsou dodávány navíc s fleecovými rukavicemi s dotykovou platformou, které můžete nosit jako vložku. Rukavice Level Matrix mají kevlarová vlákna, díky nimž jsou rukavice pevnější, což by mohlo snižovat citlivost pro úchop gripů.

    Team Templestore.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.